имал съм до сега три алфи 33, 146 и 156 която излезе голям боклук, от първите две бях много доволен, но от 156 изобщо, не правете грешки да си копувате такива боклуци, много са и скъпи частите, все едно подържаш бмв, а може да е по скъпа подръжката и от бмв
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 156
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Андрей Покажи съобщениеимал съм до сега три алфи 33, 146 и 156 която излезе голям боклук, от първите две бях много доволен, но от 156 изобщо, не правете грешки да си копувате такива боклуци, много са и скъпи частите, все едно подържаш бмв, а може да е по скъпа подръжката и от бмвTIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от Андрей Покажи съобщениеимал съм до сега три алфи 33, 146 и 156 която излезе голям боклук, от първите две бях много доволен, но от 156 изобщо, не правете грешки да си копувате такива боклуци, много са и скъпи частите, все едно подържаш бмв, а може да е по скъпа подръжката и от бмв156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Андрей Покажи съобщениеимал съм до сега три алфи 33, 146 и 156 която излезе голям боклук, от първите две бях много доволен, но от 156 изобщо, не правете грешки да си копувате такива боклуци, много са и скъпи частите, все едно подържаш бмв, а може да е по скъпа подръжката и от бмвAlfa Romeo 1.8 TS `98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Андрей Покажи съобщениеимал съм до сега три алфи 33, 146 и 156 която излезе голям боклук, от първите две бях много доволен, но от 156 изобщо, не правете грешки да си копувате такива боклуци, много са и скъпи частите, все едно подържаш бмв, а може да е по скъпа подръжката и от бмв
абе мишок то това нее кола за оране по нивите на село. тя е за каране по асвалт. с бмв ще си номер едно на село, сложи му и скамеика одзад до плугаalfa 156jtd sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеА здравей на мен пък ми е първа алфа и преди да я купя четох форума 3-4 месеца и бях наясно че след като я взема ще трябва да сменя цялото предно окачване вариатор дебитомер и ламбда сонда че ще гори 13-14 градско и 7-9 извънградско и въпреки това си взех Алфа ромео
Comment
-
Първоначално публикувано от Андрей Покажи съобщениеимал съм до сега три алфи 33, 146 и 156 която излезе голям боклук, от първите две бях много доволен, но от 156 изобщо, не правете грешки да си копувате такива боклуци, много са и скъпи частите, все едно подържаш бмв, а може да е по скъпа подръжката и от бмв
не е ли рано да даваш акъл...
Comment
Comment